Om oss

Färghandelskompaniet är ett stort företag med en liten vältrimmad organisation. Vår målsättning är att erbjuda dig snabb, korrekt och personlig service i alla lägen. Färghandelskompaniet ingår i AkzoNobel-koncernen.

Affärsidé

Vår affärsidé är lika enkel som tydlig; att vara en pålitlig samarbetspartner och leverantör till färgfackhandeln och bygghandeln. Vi har cirka 1200 artiklar i vårt sortiment inom området färg, vägg, måleritillbehör, kemikalier, personligt skydd och rengöring. Ett sortiment som hålls ständigt aktuellt. Vi har en årsomsättning som gör oss intressanta för vilken tillverkare som helst. Något som ger våra kunder den rätta prisbilden.

Personlig service

Vi har snabba och enkla beställningsrutiner – handdator, weborder, mail och telefon – som ger snabba leveranser. Vi lägger stor vikt vid personlig service. Organisationen är liten men vältrimmad. Och så formerad att vi kan ge dig personlig service i alla lägen. Vi ger dig den samlade bilden. Det vill säga allt du behöver från en och samma leverantör. Och vi erbjuder de rätta produkterna från de rätta leverantörerna.